У Запорізькій області зросла кількість дітей, які постраждали від обстрілу в Малокатеринівці.

Переглядів: 382

21 серпня 2024 21:43

У Запорізькій області зросла кількість дітей, які постраждали від обстрілу в Малокатеринівці. фото

  У Запорізькій області зросла кількість дітей, які постраждали від обстрілу в Малокатеринівці. До обласної дитячої лікарні доставили ще трьох дітей із симптомами контузії після артилерійського удару.

  Загалом у лікарні перебувають шестеро дітей, які зазнали травм внаслідок обстрілу. 21 серпня до медичного закладу привезли трьох дітей із симптомами акубаротравми. Директор лікарні Юрій Борзенко зазначив, що хоча у них немає осколкових поранень, їхній стан оцінюється як середньої тяжкості. Діти можуть самостійно пересуватися, але скаржаться на шум у вухах та головний біль.

  Серед шістьох госпіталізованих дітей троє перебувають у стані середньої тяжкості через акубаротравму. Одну дівчинку вже прооперували через мінно-вибухові пошкодження м'яких тканин лівого плеча. Ще одна дитина наразі перебуває на операції.

  У одного з постраждалих хлопчиків вночі виникла легенева кровотеча. Його прооперували та стабілізували стан. Зараз медики готуються до нейрохірургічної операції, яку проведуть одночасно дві бригади лікарів.




Схожі новини: