НАБУ завершило розслідувати справу про хабар щодо заступника голови Запорізької облради

Переглядів: 252

8 вересня 2024 08:55

НАБУ завершило розслідувати справу про хабар щодо заступника голови Запорізької облради фото

НАБУ і САП завершили розслідувати справу за підозрою заступника голови Запорізької обласної ради щодо заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата цієї облради у наданні понад 650 тисяч грн неправомірної вигоди директору одного з комунальних медзакладів Запоріжжя

Про це повідомили у пресслужбі НАБУ та САП, передає RegioNews.

За даними досудового розслідування, заступник голови Запорізької облради взяв на себе загальне керівництво, розробку та корегування детального плану діяльності, а також розподілення ролей та налагодження комунікації. Депутат облради відповідно до розподілу ролей виступав виконавцем, а помічник — залучений як співучасник.

"Упродовж липня 2023 року — лютого 2024 року слідством задокументовано чотири передачі грошових коштів на загальну суму понад 650 тисяч гривень одному з директорів медичного закладу за сприяння в перемозі наперед визначених суб'єктів господарювання при здійсненні медичних закупівель", — йдеться у повідомленні САП.

Правоохоронці завершили досудове розслідування та за дорученням прокурора САП детективами НАБУ відкрито матеріали справи стороні захисту для ознайомлення.

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна або без такої




Схожі новини: