Які напої варто пити зранку, щоб прискорити метаболізм і знизити вагу

Переглядів: 125

4 жовтня 2024 13:14

Які напої варто пити зранку, щоб прискорити метаболізм і знизити вагу фото

Вода з лимоном – не єдиний напій, який дієтологи рекомендують пити зранку. «Розбудити» метаболізм і ефективно спалювати калорії допоможуть і ці чотири напої.

«Правильні» напої дають найкращий результат у поєднанні зі здоровою дієтою та фізичними вправами.

Зелений чай. У нього багато корисних властивостей. Особливо приваблива – наявність епігалокатехіну, який прискорює метаболізм і покращує процес спалювання жиру, особливо під час фізичних навантажень. Кофеїн у зеленому чаї також забезпечує легкий стимулюючий ефект, ще більше прискорюючи згорання калорій.

Чай з імбиром. Імбир має термогенні властивості – підвищує температуру тіла, що, у свою чергу, збільшує кількість спалених калорій. Гінгерол – його основна речовина –  допомагає поліпшити травлення, зменшує відчуття голоду і прискорює обмін речовин.

Кава. Чашка улюбленого напою, випита зранку, сприяє спалювання жиру – як уже було сказано, завдяки кофеїну. Окрім того, він пробуджує нервову систему, яка дає жировим клітинам сигнал, що потрібно розщеплювати жир.

Протеїновий напій. Протеїнові коктейлі насичують і допомагають прискорити обмін речовин. Завдяки цьому наш організм витрачає більше енергії на перетравлення та переробку білка. Якщо включите білки в свій сніданок, можна зменшити апетит впродовж дня. А заодно зміцните м'язи.




Схожі новини: