Окупанти в Мелітополі вирішили позначити всі теле- та кіноефіри згадками про "СВО"

Переглядів: 73

9 жовтня 2024 23:37

Окупанти в Мелітополі вирішили позначити всі теле- та кіноефіри згадками про СВО фото

Російська влада вважає, що жителі окупованого Мелітополя і територій РФ недостатньо замислюються про війну. Тому згадок про неї на телебаченні та в кіно стане більше.

За інформацією, поширеною у ЗМІ, джерело з міністерства культури РФ заявило, що всі нові фільми та телепрограми тепер повинні містити згадки про «спецоперацію».

Метою цього кроку є нав'язати думку про війну, щоб громадяни звикали до того, що вона триває. Джерело зазначило, що головні герої і сюжети фільмів та програм мають обов'язково мати такі згадки.

Контроль за виконанням цього рішення ще не налагоджений, але планується створення спеціального органу. Також розраховують на скарги громадськості, якщо згадок про війну буде недостатньо.

Жителі РФ вже звикли до таких пропагандистських кампаній після окупації Криму, коли тема "повернення півострова" активно використовувалася в медіа і розважальних програмах.

Що стосується Мелітополя, місцеві жителі очікують, що саме їхнє місто може стати першим майданчиком для таких заходів, оскільки окупаційна влада постійно прагне перевершити вимоги РФ.




Схожі новини: