Росія планує залучити військових із Північної Кореї до участі у війні.

Переглядів: 70

13 жовтня 2024 21:47

Росія планує залучити військових із Північної Кореї до участі у війні. фото
Росія планує залучити військових із Північної Кореї до участі у війні.

  Росія планує залучити військових із Північної Кореї до участі у війні. Після інциденту в Курській області Кремль дійшов висновку, що строковики не можуть ефективно виконувати бойові завдання.

  Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram керівника Центру протидії дезінформації Андрія Коваленка. Він зазначив, що підготовка північнокорейських військових є спробою залучити їх до охорони кордону РФ, підтримуючи прикордонників та строковиків. За його словами, Росія побачила, що ФСБ і строковики не здатні ефективно вести бойові дії.

  Коваленко також припустив, що Путін намагається уникнути полону своїх військових, передбачаючи, що замість них у полон потраплятимуть північнокорейці.

  Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару біля Донецька 3 жовтня загинули понад 20 військових, серед яких шість офіцерів з Північної Кореї. Ще троє були поранені. За даними Washington Post, кілька тисяч північнокорейських солдатів проходять підготовку в Росії та можуть бути відправлені на фронт до кінця року.




Схожі новини: