Чи можуть росіяни прорватися до Запоріжжя

Переглядів: 214

23 жовтня 2024 21:54

Чи можуть росіяни прорватися до Запоріжжя фото

   Російські війська регулярно здійснюють атаки на різних напрямках, включаючи Запорізький, але для повноцінного наступу їм бракує сил. Про це повідомив старший лейтенант ЗСУ Микола Мельник в ефірі “Новини Live”.

   Він зазначив, що окупанти періодично проводять розвідку боєм, намагаючись оцінити оборону українських військ, зокрема вздовж Дніпра, але всі їхні спроби атаки були безуспішними. Мельник підтвердив, що атаки та розвідка з боку росіян тривають постійно, але їхнього угруповання недостатньо для широкомасштабного наступу на Запоріжжя.

  За словами військовослужбовця, ситуація може змінитися, якщо окупанти перекинуть війська з інших напрямків фронту. Він зауважив, що ЗСУ спостерігають, як сили загарбників поступово виснажуються та як у них виникає дефіцит особового складу. Мельник підкреслив, що Росія ще має ресурси для проведення атак, але для цього їм необхідно зосереджувати війська на більш важливих напрямках, таких як Часів Яр, Курахове, Лиман та Курська область. “Це не означає, що йде великий наступ по всьому фронту. На окремих ділянках вони проводять розвідку боєм або намагаються здійснити прориви та уточнити наші основні оборонні укріплення”,




Схожі новини: