Мешканці Полтави вишиковуються в черзі в новому МакДональдзі, що відкрився

Переглядів: 276

Знаменитий глобальний фастфуд-гігант McDonald's знову відчинив свої двері для гурманів у Полтаві та Кременчуці. Довгоочікувана подія сталася 16 травня та радісно зустрінута жителями міст. Ресторан, що ожив після тривалого бездіяльності, був радо зустрінутий відвідувачами, які з нетерпінням вишикувалися в чергу за улюбленими стравами.

До вечора в день відкриття кількість відвідувачів досягла свого піка, тому що інформація про відкрите McDonald's вже поширена серед друзів та родичів клієнтів. Керівництво ресторану впевнене, що найближчим часом МакДональдз буде переповнений, а поточна кількість гостей вже відповідає цим прогнозам.

Такі новини справді змогли підняти настрій любителів фаст-фуду! Не варто забувати, що насолодитись стравами можна не тільки після тривалого очікування в черзі, а також доступні сервіси доставки. Однозначно, очікування буде досить тривалим. Однак, це дозволить не відриватися від домашніх справ або гри в самі кращі ігрові автомати безкоштовно. Таким чином кожен може отримати улюблені задоволення та розваги прямо не виходячи з дому.

Як МакДональдз адаптувався до нових умов?

Зрештою, McDonald's також повернувся до роботи не лише у самій Полтаві, а й у Кременчуці, що також знаходиться у Полтавській області. Тепер близько половини співробітників ресторану – це нові особи. Більшість старого персоналу залишилися після початку воєнних дій, дехто виїхав за кордон, інші знайшли нове місце роботи.

Набір нових працівників розпочався за два місяці до запланованого відкриття, розповів менеджер. Полтавський McDonald's був змушений призупинити свою роботу у світлі повномасштабного вторгнення, що розгорілося в Україні. Менеджер закладу, Владислав Космін, наголосив на тому, що рішення про повернення в дію було прийнято з урахуванням поточних обставин у сфері безпеки. Адже зона конфлікту знаходиться зовсім поряд, а кількість повітряних тривог у Полтаві досягла рекордних висот, протримавшись неймовірно довго. Однак нинішні умови стали більш прихильними, давши зелене світло для відновлення роботи. За словами Косміна, за повітряних тривог роботу ресторану буде припинено.  

Де в Україні можна потрапити до МакДональдзу?

Нагадаємо, після початку вторгнення Росії в Україну компанія МакДональдз оголосила про закриття всіх своїх ресторанів в Україні до кінця військових дій. А вже 11 вересня у МакДональдзі повідомили, що українські ресторани відкриватимуться поетапно. Першими відновлять роботу закладу у Києві та на заході України.

Обіцянки втілилися у реальність і першими в країні змогли знову відвідати ресторани мешканці столиці. Слідом за Києвом роботу точок було відновлено у Львові. Останні місяці предметом суспільної уваги стали міста Одеса і Дніпро, оскільки саме там скучили любителі бургерів щодня утворюють величезні черги в МакДональдзах, що знову відкрилися. У портовому місті Одеса ресторани швидкого харчування знову приймають відвідувачів у багатьох локаціях:

  • Привокзальна;
  • Дерибасівська;
  • Незалежності;
  • Фонтанка;
  • Шевченка;
  • Добровольського.

Наразі мережа також відновила системи постачань у Дніпро, при цьому продовжуючи ретельно відстежувати розвиток подій у регіоні. Відкриття ресторанів у Дніпрі відбулося з невеликим запізненням порівняно з Одесою. Це було зумовлено тим, що організація ланцюжків поставок та логістичних процедур у Дніпрі є складнішим завданням, яке вимагало додаткового часу.