Надійно й вигідно: замовлення товарів з Польщі

Переглядів: 3699

Товари в Польщі значно дешевші, ніж в Україні. Існують навіть спеціальні шопінг-тури до Варшави, Кракова та Гданська, під час яких туристи мають можливість не тільки прогулятися містом, а й відвідати великі торговельні центри. Завдяки онлайн-шопінгу українцям не обов'язково їхати за кордон, щоб придбати недорогий одяг і взуття популярних брендів — продукцію можна замовити на офіційних сайтах, не встаючи з ліжка. Розповідаємо, що купувати в ЄС, і як організувати доставку в Україну?

Шопінг у Польщі: важливі нюанси

Висока якість, широкий асортимент, доступна вартість — переваги, які мотивують українців замовляти товари з Польщі. Навіть з урахуванням витрат на доставку продукція коштує дешевше, ніж в магазинах рідного міста. Чому? Українські ритейлери включають у вартість витрати на транспортування, оренду торгового приміщення, зарплати співробітникам тощо. Замовляючи на польських сайтах, ви не переплачуєте.

Сезон грандіозних розпродажів проходить двічі на рік, коли магазини позбуваються літньої (кінець червня – початок вересня) та зимової (початок січня – середина лютого) колекцій. У цей період ціни на одяг, взуття та аксесуари знижуються до 80%.

У Польщі також вигідно купувати побутову техніку й електроніку, побутову хімію й будівельні матеріали, запчастини й аксесуари для автомобілів, косметику й парфумерію, товари для дітей та харчі.

Щоб доставка пройшла без затримок, скористайтеся послугами надійної транспортної компанії — Ukraine Express. Форвардер вже багато років здійснює перевезення вантажів морським і повітряним транспортом з Америки, Великобританії, Чехії, Німеччини, Іспанії та Італії. Це оптимальний варіант для підприємців та приватних осіб, яким потрібно організувати доставку з Польщі в Україну.

Переваги доставки товарів з Польщі за допомогою Ukraine Express

  • Єдина ціна на пересилку одягу, взуття, автозапчастин і предметів побуту.

  • Безкоштовне зберігання посилок протягом 30 днів.

  • Можливість консолідації вантажів, що дозволяє регулювати вартість доставки.

  • Упаковуванням, завантаженням та розвантаженням товарів із транспортного засобу займається посередник.