Відома українська ведуча здивувала, як жила під одним дахом з Вакарчуком

Переглядів: 178

20 квітня 2024 12:15

Відома українська ведуча здивувала, як жила під одним дахом з Вакарчуком фото

Соня Сотник також розповіла про дружбу з покійною Русланою Писанкою.

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким із шоубізнесу в неї склалися чудові стосунки.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з нею квартиру в Києві, адже у 90-х вони не мали, де жити в столиці. І додала, що також знялася у них в найпершому кліпі "Там, де нас нема":

"З Вакарчуком у нас хороша історія й я дуже поважаю все, що він робить. Ми з одного міста. Коли вони приїхали підписувати свій перший контракт до Києва, коли були ще молодою й невідомою групою, вони жили у нас вдома. Я знімалася в першому кліпі гурту "Океан Ельзи". Просто у нас було, де жити, ми у Києві знімали квартири. Всі спілкувалися, це була одна тусовка", —  розповіла Соня.

Знаменитість також поділилася, як товаришувала з акторкою і ведучою Русланою Писанкою. За словами Сотник, артистка завжди наповнювала всіх своїм внутрішнім світлом і щиро допомагала.

"Ми були в дуже хороших стосунках. Це таке світло, безкомпромісність й внутрішня сила. Вона, коли заходила до кімнати, тобі ставало легше дихати. Ти відразу підтягуєшся поруч з нею. Руся була дуже щирою й завжди готова була прийти на допомогу. Я дуже цінила це. Руся мені дуже допомогла", — захопила радіоведуча.

Нагадаємо, нещодавно радіоведуча Соня Сотник заявила про бажання поповнити лави ЗСУ й розповіла, яке військове звання здобула після проходження курсів.




Схожі новини: