Рецепт дня: смажені курячі котлети з гарбузом

Просмотров: 659
26 червня 2023 19:47
Традиційні котлети з незвичайними яскравими нотками гарбуза

Котлети з курячого фаршу з додаванням гарбуза виходять надзвичайно ніжними, соковитими, гарного жовто-жовтогарячого кольору, ароматними та дуже корисними.

Такі котлети розлітаються в мить.

Інгредієнти:

Гарбуз - 250 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зуб.

Курячий фарш - 800-900 г

Яйце - 1 шт.

Сіль - 1 ч. л.

Перець чорний мелений - за смаком

Борошно - 1-2 ст. л.

Рослинна олія - 2 ст. л.

Вода - 50-70 мл

Манна крупа - 2-3 ст. л. (за бажанням)

Приготування

1. Гарбуз натріть на великій тертці або подрібніть у блендері разом з цибулею і злегка відіжміть. Часник пропустіть через прес.

2. Змішайте фарш з гарбузом, яйцем, цибулею, часником, сіллю та перцем.

Якщо фарш виходить занадто рідким, додайте трохи манної крупи.

3. Сформуйте невеликі котлети і злегка обваляйте у борошні.

Злегка змочуйте руки водою, щоб не лип фарш.

4. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажуйте котлети по 5-6 хвилин із кожного боку.

5. Додайте у сковороду з котлетами трохи води, накрийте кришкою і залиште на невеликому вогні ще на 7-10 хвилин.

Смачного!




Похожие новости: