Рецепт дня: кабачкова піца
Страви з кабачка не тільки економні, а й корисні. Завдяки вітамінам і мікроелементам, що містяться в цьому овочі, кабачок особливо незамінний для людей із захворюваннями серцево-судинної системи.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.
яйце – 1 шт.
помідор – 1 шт.
твердий сир – 100 г
куряча грудка – 1 шт.
вершкове масло – 2 ст. л.
кріп, петрушка та зелена цибуля – по пучку
борошно – 5 ст. л.
панірувальні сухарі – 2 ст. л.
сіль і молотий перець – за смаком.
Приготування
1. Кабачки помити і натерти на великій тертці. Віджати м’якоть, щоб позбутися соку.
2. Змішати кабачки з яйцем, дрібно нарубаною зеленню і просіяним борошном. Посолити і поперчити за смаком.
3. Форму для запікання змастити вершковим маслом і посипати сухарями.
4. Викласти у форму кабачкове тісто. Товщина має бути приблизно 1 см.
5. Зверху викласти порізане відварене куряче філе (можна замінити на ковбасу, шинку) і скибочки помідора.
6. Посипати тертим сиром і відправити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Смачного!