Королівський торт за 25 хвилин: для гостей та всієї родини
Королівський торт не потребує великої кількості продуктів для випікання та готується за короткий проміжок часу, на відміну від багатьох подібних кондитерських виробів.
Рецепт цього торта справжня знахідка для всіх, хто любить сметановий крем. Пухкий та одночасно просочений легким кремом, він ніби закликає - швидше з'їж мене!
Як приготувати Королівський торт зі сметановим кремом
Інгредієнти
Для тіста
Борошно — 160 г
Яйця — 2 шт.
Сметана — 200 г
Цукор — 180 г
Ванілін — 1 пакетик
Сода — 1 ч. л.
Оцет — 1 ч. л.
Сіль — ¼ ч. л.
Какао-порошок — 1 ч. л.
Мак — 1 ст. л.
Ізюм — 2 ст. л.
Для крему
Сметана — 450 г
Цукрова пудра — 2 — 3 ст. л.
Лимонна кислота — 1/3 ч. л.
Приготування
Приготуйте глибоку ємність для замішування тіста. Збийте в ній блендером: яйця, ванілін, сіль.
Додайте борошно, ретельно перемішайте до отримання однорідної маси, додайте соду та оцет.
Розділіть тісто на три однакові частини. Кожна має бути в окремій мистці. Додайте до першої частини какао-порошок та одну ложку сметани, до другої мак, до третьої родзинки.
Кожну частину тіста ретельно перемішайте та викладіть на застелене пергаментом деко впритул одна до одної, але не змішуючи. Повинно вийти три прямокутні смуги, які поєднуються в один торт.
Поставте деко в духовку, заздалегідь прогріту до 16- градусів, на п’ятнадцять хвилин.
Змішайте сметану, цукрову пудру та лимонну кислоту — ваш крем готовий.
Дістаньте готовий торт з духовки, дайте йому охолонути та обріжте краї, щоб зробити з них крихту для прикрашання.
Розріжте торт на три рівні частини.
Перед тим як поєднати всі частини, промажте кожну з них кремом.
Також змажте весь торт з усіх боків. Зверху посипте його крихтою та подавайте на стіл.
Джерело: NV