По-італійськи. Цибулевий суп з яйцем — зігріваючий осінній рецепт
Сьогодні, до безлічі рецептів смачних супів додався ще один. Оригінальним приготуванням італійського супу Zuppa di cipolle e uova з невеликої кількості інгредієнтів на своїй сторінці у facebook поділився відомий шеф-кухар Едуард Насиров.
«Здоровенькі були, друзі! Сьогодні пропоную приготувати простий та смачний італійській суп всього з кількох інгредієнтів! Рецепт перевірений сезоном»!
Як приготувати італійський суп лише з кількох інгредієнтів:
Інгредієнти
Цибуля — 1 шт. — нарізати
Порей — 1 шт. — нарізати
Оливкова олія — 3 ст. л.
Зелена цибуля — нарізати
Томатна паста — 1 ст. л.
Томати пілаті — 1 банка або свіжі томати — 400 г — нарізати
Вода — 600 мл
Орегано та базилік — по ½ ч. л.
Цукор — дрібка
Яйця — 2 шт.
Сіль та перець — на свій смак
Підсмажений хліб
Пармезан для подачі
Приготування
Цибулю та порей тушкувати на олії до м’якості — 10 хвилин, додати решту інгредієнтів та готувати після закипання 10 хвилин. Влити у суп яйця та готувати ще 3 хвилини на повільному вогні під кришкою.
У кожну тарілку викласти шматочок підсмаженого хліба, влити суп, обережно викласти яйце поверх хліба, присипати зеленою цибулею, пармезаном та можна подавати до столу!
Смачного!
Джерело: NV