Легкий суп-гамбургер: дуже оригінальний рецепт
Суп-гамбургер — це швидка та легка страва з овочами, нежирною яловичиною, нарізаними кубиками помідорами та картоплею.
Він економічний, добре розігрівається та чудово заморожується. Подавайте цей суп із хрумким хлібом.
Інгредієнти
пісний яловичий фарш 500 г
цибулина 1 шт.
часник 2 зубчики
картопля 2 шт.
яловичий бульйон 4 склянки
помідори 800 г
вустершерський соус 2 ч. л.
італійська приправа 1 ч. л.
лавровий лист 1 шт.
сіль та перець за смаком
овочева суміш 600 г
Подрібніть часник, цибулю, наріжте кубиками помідори та картоплю.
Обсмажте цибулю, яловичий фарш і часник, доки зникне рожевий відтінок.
Злийте жир.
Додайте картоплю, бульйон, помідори, вустерширський соус, приправи і лавровий лист.
Тушкуйте під кришкою 10 хвилин.
Додайте овочі. Варіть 15-20 хвилин або поки картопля не стане м'якою.
Джерело: ТСН