Як приготувати простий заливний пиріг з консервованою рибою, яйцем і зеленню ⠀
Ця закуска відмінно підійде для ситної вечері та для святкових подій. Її можна вживати замість хліба до перших страв або їсти окремо.
У рецепті пропонують використовувати тунець, але його можна замінити іншою консервованою рибою, яка вам до смаку. Готувати пиріг не лише просто, а й дуже швидко. Для змішування усіх інгредієнтів вам знадобиться не більш п’яти хвилин.
Як приготувати заливний пиріг з тунцем, яйцем і зеленою цибулею ⠀
Інгредієнти:
Борошно — 200 г
Кефір — 350 г
Сирі яйця — 2 шт.
Яйця варені — 3 шт
Риба консервована — 1 шт
Цукор — 1 ч.л
Сіль — 1 ч.л
Сода — ½ ч.л
Рослинна олія — 1 ст.л
Зелена цибуля — 1 пучок
Спосіб приготування:
1. Сирі яйця змішуємо з кефіром, цукром, сіллю, олією і просіяним борошном. Додаємо соду і добре перемішуємо.
2. З рибної консерви попередньо зливаємо рідину, розминаємо виделкою. Додаємо нарізані відварені яйця та подрібнену цибулю.
3. Форму змащуємо олією чи вершковим маслом, виливаємо в неї половину тіста.
4. Обережно викладаємо начинку і зверху виливаємо другу половину тіста. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
Джерело: NV