Як приготувати простий заливний пиріг з консервованою рибою, яйцем і зеленню ⠀

Просмотров: 691
12 січня 2024 23:00

Ця закуска відмінно підійде для ситної вечері та для святкових подій. Її можна вживати замість хліба до перших страв або їсти окремо.

У рецепті пропонують використовувати тунець, але його можна замінити іншою консервованою рибою, яка вам до смаку. Готувати пиріг не лише просто, а й дуже швидко. Для змішування усіх інгредієнтів вам знадобиться не більш п’яти хвилин.

Як приготувати заливний пиріг з тунцем, яйцем і зеленою цибулею ⠀

Інгредієнти:

Борошно — 200 г

Кефір — 350 г

Сирі яйця — 2 шт.

Яйця варені — 3 шт

Риба консервована — 1 шт

Цукор — 1 ч.л

Сіль — 1 ч.л

Сода — ½ ч.л

Рослинна олія — 1 ст.л

Зелена цибуля — 1 пучок

Спосіб приготування:

1. Сирі яйця змішуємо з кефіром, цукром, сіллю, олією і просіяним борошном. Додаємо соду і добре перемішуємо.

2. З рибної консерви попередньо зливаємо рідину, розминаємо виделкою. Додаємо нарізані відварені яйця та подрібнену цибулю.

3. Форму змащуємо олією чи вершковим маслом, виливаємо в неї половину тіста.

4. Обережно викладаємо начинку і зверху виливаємо другу половину тіста. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.

Джерело: NV




Похожие новости: