Печінкові котлети з рисом: простий рецепт

Просмотров: 511
16 січня 2024 14:55

Печінкові котлети виходять соковиті, а завдяки додаванню рису до фаршу – ще й легкі та ситні

Для приготування страви вам знадобляться доступні інгредієнти, такі як печінка, морква, цибуля та відварений рис. Подавайте на обід або вечерю з овочевим гарніром, сметаною або вашим улюбленим соусом.

Інгредієнти

  • печінка куряча 600 г
  • рис ½ склянки
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • борошно 1,5 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія

Печінку промийте, видаліть усі плівочки та кровоносні судини. Наріжте на шматочки.

Рис промийте та відваріть до готовності. Остудіть.

Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці. Обсмажте на розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії до золотистого кольору.

До печінки викладіть цибулю з морквою, додайте перець та сіль. Перебийте у блендері до однорідної маси. Додайте відварений рис, борошно і перемішайте.

На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою печінкову суміш і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до готовності.

Поради:

Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти можна перекрутити на м'ясорубці.

Печінку використовуйте будь-яку.

Джерело: ТСН




Похожие новости: