Без тривалого відварювання. Як швидко та просто приготувати вінегрет на пательні

Просмотров: 477
13 лютого 2024 12:03

Для приготування одного з найпопулярніших зимових салатів часто не вистачає часу, адже овочі для нього потребують тривалого відварювання.

З’явився новий альтернативний варіант приготування вінегрету. Завдяки йому можна забути про довготривале відварювання буряка, моркви чи картоплі. За новим рецептом овочі готуються на пательні за набагато коротший відрізок часу.

Як швидко приготувати вінегрет на пательні

Інгредієнти

Буряк — 3 шт.

Картопля — 3 шт.

Морква — 2 шт.

Огірки мариновані - 6 шт.

Цибуля — 1 шт.

Горошок зелений консервований — 150 г

Вода — 6 ст. л.

Олія — 3 ст. л. для підсмажування, за смаком — для заправки

Приготування

Ретельно вимийте буряк, картоплю, моркву.

Почистіть овочі та наріжте дрібними кубиками.

Налийте на пательню олію, покладіть у неї буряк та, ретельно перемішуючи, розподіліть його по дну.

Зверху викладіть шар моркви, а потім шар картоплі.

Запам’ятайте, шари не потрібно перемішувати.

Додайте у пательню з овочами воду, накрийте її кришкою та поставте на середній вогонь.

Після того, як на кришці пательні з’являться краплі води, засічіть 5 хвилин та, коли вони пройдуть, зніміть пательню з плити.

Не відкриваючи кришку, відставте пательню у бік до повного охолодження.

За цей час також кубиками наріжте огірки та цибулю.

Дістаньте банку горошку, відкрийте її та злийте рідину.

Змішайте всі інгредієнти, посоліть їх, додайте олію та ретельно перемішайте.

Смачного!

Джерело: NV




Похожие новости: