Розсипчаста червона сочевиця: рецепт для мікрохвильової печі
Просмотров: 529
22 лютого 2024 18:22
Такий спосіб приготування дозволяє сочевиці не перетворити її на кашу.
Подавайте як на гарнір або використовуйте для салатів.
Інгредієнти:
сочевиця червона 150 г
вода 250 г
сіль 0,5 ч. л.
Зерна червоної сочевиці добре промийте під струменем холодної води.
Викладіть у скляний посуд, який призначений для мікрохвильової печі.
Влийте гарячу воду і відправте до мікрохвильової печі на сім хвилин, не накриваючи кришкою, на сильний режим 900-1000 Вт.
Поради:
Якщо потужність вашої мікрохвильової печі менша, то час готування збільшіть на дві хвилини.
Джерело: ТСН