Шоколадні млинці: оригінальний рецепт
Просмотров: 439
23 лютого 2024 17:00
Основним інгредієнтом цієї страви є какао-порошок. Млинці виходять повітряні, ніжні з легким коричневим кольором та шоколадним смаком.
Подавайте зі згущеним молоком, збитими вершками чи сметаною.
Інгредієнти
борошно 140 г
молоко 400 г
яйця 3 шт.
цукор 50 г
какао-порошок 20 г
вершкове масло 30 г
олія
сіль
щіпка
З'єднайте яйця, цукор, сіль, половину просіяного борошна і перемішайте.
Налийте третину молока і ще раз добре перемішайте.
Додайте какао, розтоплене вершкове масло та залишок борошна та молока. Перемішайте.
Смажте млинці на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
Поради:
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Молоко використовуйте будь-якій жирності.
Джерело: ТСН