Шоколадні млинці: оригінальний рецепт

Просмотров: 455
23 лютого 2024 17:00

Основним інгредієнтом цієї страви є какао-порошок. Млинці виходять повітряні, ніжні з легким коричневим кольором та шоколадним смаком.

Подавайте зі згущеним молоком, збитими вершками чи сметаною.

Інгредієнти

борошно 140 г

молоко 400 г

яйця 3 шт.

цукор 50 г

какао-порошок 20 г

вершкове масло 30 г

олія

сіль

щіпка

З'єднайте яйця, цукор, сіль, половину просіяного борошна і перемішайте.

Налийте третину молока і ще раз добре перемішайте.

Додайте какао, розтоплене вершкове масло та залишок борошна та молока. Перемішайте.

Смажте млинці на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.

Поради:

Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Молоко використовуйте будь-якій жирності.

Джерело: ТСН




Похожие новости: