Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт

Просмотров: 529
6 березня 2024 12:05

Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м'ясо виходить соковитим та ніжним.

Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум'яної скоринки.

Інгредієнти

курячі стегна 6 шт.

кефір 600 мл

часник 6 зубчиків

паприка солодка мелена 1 ст. л.

гірчиця 1 ч. л.

чорний мелений перець

сіль

олія

Курячі стегенця промийте і обсушіть паперовим рушником.

Часник очистіть і дрібно наріжте.

У миску влийте кефір, додайте часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішайте.

М'ясо залийте маринадом із кефіру. Накрийте та відправте в холодильник на п'ять годин.

Дістаньте м'ясо, видаліть надлишки маринаду. Викладіть на деко, змащене олією.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Поради:

Кефір використовуйте будь-якої жирності або замініть натуральним йогуртом.

Джерело: ТСН




Похожие новости: