Апельсинова заправка: рецепт оригінальної добавки до салатів

Просмотров: 456
22 березня 2024 23:15

Така заправка зробить смак овочевого салату більш яскравим та освіжаючим. 

Апельсинова заправка для салату — це дуже цікава добавка до страви, оскільки має цікавий смак. Вона не широко поширена на наших кухнях, і дарма, оскільки такий інгредієнт додасть салату нових барв.

Як її приготувати, розповіли в кулінарному блозі "Консервація/Кулінарія".

Апельсинова заправка для салату 

Інгредієнти:     

  • апельсин — 1 шт;    
  • червоний винний оцет — 2 ст. л;    
  • м'ята — 1 ст. л;    
  • перець чилі — 1/3 стручка;    
  • оливкова олія — 120 г;    
  • сіль, перець. 

Спосіб приготування: 

  1. З апельсина вичавити сік у глибоку миску, додати до нього оцет і оливкову олію, перемішати. 
  2. М'яту дрібно нарізати, а чилі покришити на маленькі шматочки.
  3. Додати до апельсинового соку, все добре перемішати. Заправка готова. 

Таку заправку можна використовувати для салату з міксу салатного листя, зелені та апельсинових часточок. Він виходить освіжаючим і легким та ідеально підходить до м'ясних і рибних страв.




Похожие новости: