Життя в рожевому кольорі. Як приготувати весняний коктейль, натхненний цвітінням вишні
Коктейль Життя в рожевому кольорі з чаєм гібіскуса та рожевою водою — це освіжаючий та ароматний напій, який чудово підходить для весняної пори року.
Його ніжний квітковий смак і аромат нагадують про цвітіння сакури, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче насолодитися весняним настроєм і відчути наближення теплих днів, йдеться в публікації Nuvo.
Інгредієнти
Чай з гібіскуса: 15 мл
Гренадин: 15 мл
Мараскіно (вишневий лікер): 15 мл
Джин Hendricks: 30 мл
Рожева вода: 5 мл
Лимонний сік: 15 мл
Простий сироп: 15 мл
Газована вода
Лід
Club або просекко (для додаткової освіжаючої ноти)
Приготування
Заваріть чай з гібіскуса і додайте гренадин для створення основи напою. Дайте цій суміші охолонути.
Коли чай охолоне, налийте 45 мл у склянку Nick and Nora або купе.
У шейкер із льодом додайте мараскіно, джин, рожеву воду, лимонний сік і простий сироп.
Струшуйте суміш протягом 30 секунд, щоб усі інгредієнти добре змішалися й охололи.
Процідіть суміш у склянку з чаєм із гібіскуса.
Додайте газовану воду або просекко для надання напою додаткової свіжості та іскристого ефекту.
Подавайте коктейль зі скибочкою лимона або навіть з ягодою як прикрасу, щоб надати йому ще більше естетичної привабливості.