Оладки з зеленню та яйцем: швидкий рецепт
Просмотров: 429
12 квітня 2024 21:40
Такі оладки особливо сподобаються любителям пиріжків із яйцем і зеленою цибулею.
За смаком вони нагадують пиріжки, а робляться набагато швидше.
Якщо у вас обмаль часу, щоб стояти біля плити, ліплячи пиріжки, приготуйте їх лінивий варіант. Для цього змішайте борошно, кефір, яйця, зелену цибулю, соду та обсмажте на олії.
Інгредієнти
- борошно 200 г
- кефір 2,5% 220 г
- яйце (сире) 1 шт.
- сода 0,5 ч. л.
- цукор 1 ст. л.
- цибуля зелена 40 г
- яйце (зварене) 2 шт.
- олія
- перець чорний мелений
- сіль
Приготування
- У мисці з'єднайте кефір із содою. Додайте яйце, цукор, сіль та всипте просіяне борошно. Перемішайте.
- Відваріть круто яйця 10 хвилин. Охолодіть та очистьте. Наріжте дрібно на кубики.
- Цибулю помийте, обсушіть та подрібніть. Додайте нарізані яйця, перець і сіль. З'єднайте все з кефірним тістом та перемішайте.
- На розігрітій на середньому вогні сковороді з олією обсмажте оладки з двох боків до золотавої скоринки. Подавайте зі сметаною або соусом.
Поради:
- Інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Час приготування - 30 хвилин
Харчова цінність на 100 г - 195 ккал