Гороховий крем-суп з копченими реберцями: як приготувати смачне частування на обід
Такий суп приготувати нескладно. І він виходить дуже смачним.
Гороховий крем-суп з копченими реберцями приготувати нескладно. Тільки горох треба замочити на ніч. Крем-суп відрізняється від супу-пюре додаванням до нього вершків, які надають ніжності у смак.
У цьому рецепті гороховий суп готуємо з гороху з овочами і зварені інгредієнти подрібнюємо блендером із додаванням вершків.
Гороховий крем-суп з копченими реберцями
Інгредієнти:
горох – 250 г;
копчені реберця – 200 гр;
цибуля – 1 шт;
морква – 1 шт;
картопля – 2 шт;
вода – 2 л;
вершки 20% – 100 мл;
сіль, перець чорний мелений, свіжа петрушка.
Заздалегідь замочений горох добре промийте, перекладіть в каструлю, в якій будете варити суп, залийте холодною водою і варіть протягом години на невеликому вогні.
Підготуйте м’ясні інгредієнти для крем-супу. Копчені реберця розріжте по кісточкам.
Приготуйте овочеву засмажку. Почистіть зазначені в рецепті овочі і промийте холодною водою. Цибулю наріжте маленькими кубиками. Моркву подрібніть. Овочі пасеруйте на сковорідці.
Картоплю наріжте невеликими шматочками. Картоплю і пасеровану цибулю з морквою перекладіть до звареного гороху, посоліть та поперчіть. Додайте прованські трави варіть суп до готовності картоплі.
Зварені горох з овочами порційно або все відразу перелийте в чашу блендера, додайте вершки і збийте в гладку однорідну масу. Отриманий крем-суп повторно доведіть до кипіння, повернувши в каструлю.
Потім приготований гороховий суп розлийте по суповим тарілкам. У кожну покладіть копчені реберця. Блюдо декоруйте дрібно нарізаною петрушкою і сервіруйте до обіду. Смачного!
Джерело: Фокус