Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні
Куряче м'ясо виходить ніжним, соковитим з тягучою сирною начинкою, шинкою і хрусткою скоринкою. Приготуйте улюблений гарнір - і смачна вечеря чи обід вам забезпечені.
Для приготування знадобляться куряче філе, шинка, сир, яйця, борошно, панірувальні сухарі, приправи та сковорода.
Інгредієнти
куряче філе 3 шт.
шинка 80 г
сир твердий 80 г
яйця 3 шт.
борошно 1 скл.
сухарі панірувальні 1 скл.
перець чорний мелений
паприка мелена солодка
сіль
олія – для смаження
Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Розріжте вздовж, не дорізаючи до кінця і розгорніть як книжку. Накрийте плівкою і злегка відбийте кухонним молоточком. Філе з двох боків посоліть, поперчіть і посипте паприкою.
На одну тарілку висипте панірувальні сухарі, на іншу - борошно.
У мисці яйця збийте виделкою і додайте трохи солі.
Твердий сир та шинку наріжте тонкими пластинами.
На відбите куряче філе викладіть скибочку сиру та шинки, накрийте другою частиною філе. Притисніть долонею. Кожне філе обваляйте у борошні з двох боків, потім у збитому яйці та в панірувальних сухарях.
Нафаршировані грудки відправте в морозильну камеру на 10-15 хвилин, щоб у процесі смаження вони не розвалювалися.
На розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе на середньому вогні по 12 хвилин із двох боків до золотистої скоринки.
Олії наливайте стільки, щоб вона наполовину вкрила філе.
Джерело: ТСН