До вина і кави: рецепт вишуканої і дуже простої закуски
До вина і кави: рецепт вишуканої й дуже простої закуски
Травень — час посиденьок на балконі або в саду з друзями з келихом вина і душевними розмовами. Під сердечну бесіду якнайкраще підійде закуска до вина за рецептом кулінарної блогерки Христини Азізян. Вона готується дуже просто, має вишуканий вигляд, а смак у неї приголомшливий.
Легка та смачна закуска до вина
Інгредієнти:
камамбер (можна і брі);
помідори чері;
хліб (багет, батон горбушка);
оливкова олія;
сіль, ароматні трави за смаком;
мед;
горішки за бажанням (кедрові та насіння гарбуза, волоський горіх, фісташки).
Спосіб приготування:
На деко, застелене пергаментним папером, викласти сир, зробивши зверху надрізи. Помідори чері розкласти цілими навколо сиру. Наступне коло — порізаний на тонкі шматочки багет. Усе посипати травами, горішками і полити оливковою олією та медом.
Відправити деко в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
Така закуска ідеальна не тільки до вина. Її можна подавати і до кави.