Страви на Великодній стіл: рецепт смачних фаршированих яєць із грибами

Просмотров: 389
2 травня 2024 20:30

Фаршировані яйця – це дуже легка у приготуванні, проте дуже апетитна закуска.

Запашні грибочки чудово смакують з яйцем. А ще для цієї страви можна використати крашанки, які ви фарбували, але лишились незадоволені результатом. Великодні свята – це не тільки чудове свято та смачні страви, а й вічна проблема, що робити із вареними вкруту яйцями, яких чомусь лишається дуже багато. Рецептом поділились на сайті Yasensvit.

Фаршировані яйця

Інгредієнти:

яйця — 5 шт;

печериці — 200 г;

одна цибулина;

олія, майонез, сіль, перець чорний, зелень до свого смаку.

Приготування:

  1. Відварити яйця. На це піде хвилин десять. Потім жовток потемніє. Залийте відварені яйця холодною водою і залиште на кілька хвилин.
  2. Очистіть яйця і обережно розріжте їх навпіл. Дістаньте жовтки.
  3. Гриби наріжте якомога дрібніше.
  4. Дрібно нарізану цибулю підсмажте на рослинній олії, додайте гриби, сіль та перець. Смажте до готовності.
  5. Готові печериці дістаньте з пательні так, щоб олія залишилася на сковороді, додайте жовтки та дрібно порізану зелену цибулю. Заправте начинку майонезом та ретельно перемішайте. Додайте сіль та перець, якщо треба.
  6. Половинки яєць наповніть начинкою з гіркою. Можна прикрасити крапелькою майонезу та скибочками смажених грибів, або зеленню.



Похожие новости: