Страви на Великодній стіл: рецепт смачних фаршированих яєць із грибами
Просмотров: 389
2 травня 2024 20:30
Фаршировані яйця – це дуже легка у приготуванні, проте дуже апетитна закуска.
Запашні грибочки чудово смакують з яйцем. А ще для цієї страви можна використати крашанки, які ви фарбували, але лишились незадоволені результатом. Великодні свята – це не тільки чудове свято та смачні страви, а й вічна проблема, що робити із вареними вкруту яйцями, яких чомусь лишається дуже багато. Рецептом поділились на сайті Yasensvit.
Фаршировані яйця
Інгредієнти:
яйця — 5 шт;
печериці — 200 г;
одна цибулина;
олія, майонез, сіль, перець чорний, зелень до свого смаку.
Приготування:
- Відварити яйця. На це піде хвилин десять. Потім жовток потемніє. Залийте відварені яйця холодною водою і залиште на кілька хвилин.
- Очистіть яйця і обережно розріжте їх навпіл. Дістаньте жовтки.
- Гриби наріжте якомога дрібніше.
- Дрібно нарізану цибулю підсмажте на рослинній олії, додайте гриби, сіль та перець. Смажте до готовності.
- Готові печериці дістаньте з пательні так, щоб олія залишилася на сковороді, додайте жовтки та дрібно порізану зелену цибулю. Заправте начинку майонезом та ретельно перемішайте. Додайте сіль та перець, якщо треба.
- Половинки яєць наповніть начинкою з гіркою. Можна прикрасити крапелькою майонезу та скибочками смажених грибів, або зеленню.