Цвітна капуста з моцарелою: цікавий рецепт від шеф-кухаря

Просмотров: 324
23 травня 2024 17:50

Надзвичайно смачна та цікава страва без м’яса, яку можна готувати як кожного дня, так і до святкового столу.

Шеф-кухар GialloZafferano на своїй сторінці поділився цікавим рецептом приготування цвітної капусти до вашого столу.

Інгредієнти

Цвітна капуста 1 шт

Яйця 2 шт

Грецький йогурт 1 ст. л

Сіль

Перець

Помідор 2 шт

Моцарела 1 шт

Орегано

Приготування:

У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець;

Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів;

Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків;

Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими;

Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою;

Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою.

Подавайте в гарячому вигляді.

Джерело: ТСН




Похожие новости: