Цвітна капуста з моцарелою: цікавий рецепт від шеф-кухаря
Надзвичайно смачна та цікава страва без м’яса, яку можна готувати як кожного дня, так і до святкового столу.
Шеф-кухар GialloZafferano на своїй сторінці поділився цікавим рецептом приготування цвітної капусти до вашого столу.
Інгредієнти
Цвітна капуста 1 шт
Яйця 2 шт
Грецький йогурт 1 ст. л
Сіль
Перець
Помідор 2 шт
Моцарела 1 шт
Орегано
Приготування:
У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець;
Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів;
Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків;
Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими;
Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою;
Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою.
Подавайте в гарячому вигляді.
Джерело: ТСН