Олег Скрипка відзначив 60-річчя грандіозним концертом у Києві (фоторепортаж)

Просмотров: 259
27 травня 2024 23:22

Лідер гурту "ВВ" відзначив 60-річчя великим концертом у Stereo Plaza. Шанувальники та знаменитості прийшли привітати легендарного ювіляра.

Минулими вихідними, у концертному залі Stereo Plaza, Олег Скрипка відзначив 60-річчя великим концертом із Національним академічним оркестром народних інструментів України, групою ВВ, дитячим фольклорним ансамблем "ЗЕРНЯТКО" та театром-студією індійського народного танцю, найбільшій рок-сцені України концертного залу Stereo Plaza. Фокус побував на концерті.

Спеціальними гостями ювілейного концерту Олега Скрипки стали колеги по цеху, музиканти-військовослужбовці та друзі Олега: Сергій "Фома" з гурту "Мандри", Сашко Положинський, Євген Рогачевський — гітарист гурту ВВ, військовий, який повернувся з фронту пораненим і нині перебуває на лікуванні, Тарас Компаніченко — кобзар, Шевченківський лауреат, Юрій Журавель — митець і лідер гурту "OT VINTA".

Олег Скрипка

На концерті з нагоди 60-річчя Олега Скрипки прозвучали улюблені шанувальниками бестселери "Весна", "День народження", "Танці", "Країна Мрій". До сонг-листа також увійшла "В Клубі Рок" — перша у світі україномовна рок-пісня і перша рок-пісня, де звучить баян у виконанні Олега, український козак-блюз "Катерина", барокова "Шалена зоря", японський у стилі хоку хоку-джепеніз-укро рок "Чіо Чіо Сан", український етно блюз "Ой Ходить Сон"…

Скрипка і Положинський




Похожие новости: