Рецепт салату зі смаженою печінкою та овочами

Просмотров: 383
28 травня 2024 22:15

Приготуйте простий і смачний салат. А оскільки у його складі є куряча печінка та листя салату, він буде не лише смачним, а й корисним.

Для цього обсмажте курячу печінку, приготуйте овочі, полийте заправкою та викладіть все на блюдо.

Інгредієнти

куряча печінка - 300 г

консервована кукурудза - 200 г

болгарський перець червоний - 1 шт.

листя салату

перець чорний мелений

сіль

олія

оливкова олія - 1 ст. л.

сік лимона - 1 ст. л.

гірчиця французька - 1 ч. л.

  1. Курячу печінку очистіть від плівок та прожилок. Промийте. Наріжте великими шматочками. Викладіть печінку в один шар на добре розігріту сковороду з олією та обсмажте на середньому вогні з двох боків 3-5 хвилин. Посоліть і поперчіть.
  2. Болгарський перець вимийте, очистіть від насіння і тонко наріжте соломкою.
  3. З консервованої кукурудзи злийте рідину.
  4. Листя салату промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і довільно порвіть руками.
  5. Для заправки змішайте оливкову олію, сік лимона та гірчицю. Перемішайте.
  6. Листя салату викладіть у миску, додайте кукурудзу, перець, заправку. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Викладіть салат на плоске блюдо, а згори - курячу печінку.

Поради:

Оливкову олію можна замінити іншою.

Час приготування - 40 хвилин

Харчова цінність на 100 г - 175 ккал

 




Похожие новости: