Рецепт салату зі смаженою печінкою та овочами
Просмотров: 365
28 травня 2024 22:15
Приготуйте простий і смачний салат. А оскільки у його складі є куряча печінка та листя салату, він буде не лише смачним, а й корисним.
Для цього обсмажте курячу печінку, приготуйте овочі, полийте заправкою та викладіть все на блюдо.
Інгредієнти
куряча печінка - 300 г
консервована кукурудза - 200 г
болгарський перець червоний - 1 шт.
листя салату
перець чорний мелений
сіль
олія
оливкова олія - 1 ст. л.
сік лимона - 1 ст. л.
гірчиця французька - 1 ч. л.
- Курячу печінку очистіть від плівок та прожилок. Промийте. Наріжте великими шматочками. Викладіть печінку в один шар на добре розігріту сковороду з олією та обсмажте на середньому вогні з двох боків 3-5 хвилин. Посоліть і поперчіть.
- Болгарський перець вимийте, очистіть від насіння і тонко наріжте соломкою.
- З консервованої кукурудзи злийте рідину.
- Листя салату промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і довільно порвіть руками.
- Для заправки змішайте оливкову олію, сік лимона та гірчицю. Перемішайте.
- Листя салату викладіть у миску, додайте кукурудзу, перець, заправку. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Викладіть салат на плоске блюдо, а згори - курячу печінку.
Поради:
Оливкову олію можна замінити іншою.
Час приготування - 40 хвилин
Харчова цінність на 100 г - 175 ккал