Тушкована капуста з фаршем та овочами: рецепт оригінальної гарячої страви

Просмотров: 453
31 травня 2024 11:35

Щоб швидко нагодувати сім'ю смачним обідом або вечерею, приготуйте тушковану капусту з фаршем та овочами.

Проста страва із доступних продуктів, яка готується в одній сковороді. А для ситості до капусти додайте фарш. Подавайте як самостійну страву або як доповнення до картопляного пюре, макаронів або каш.

Інгредієнти

капуста білокачанна 600 г

фарш курячий 300 г

морква 1 шт.

цибуля ріпчаста 1 шт.

томатна паста 2 скл.

вода 100 мл

сметана 1 ст. л.

паприка мелена солодка 1 ч. л.

коріандр мелений 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

цукор 1 ч. л.

сіль

зелень

Капусту вимийте і наріжте тонкою соломкою.

Моркву та цибулю ріпчасту очистіть. Моркву натріть на великій тертці, а цибулю наріжте дрібними кубиками.

У сковороді з невеликою кількістю олії обсмажте цибулю та моркву до м'якості. Додайте томатну пасту, цукор і обсмажте дві хвилини. Викладіть фарш, паприку, коріандр, перець чорний мелений, посоліть. Постійно помішуйте та обсмажте ще 8-10 хвилин, до зміни кольору м'яса. Відправте в сковороду капусту та готуйте на великому вогні 5-7 хвилин.

Потім влийте гарячу воду і тушкуйте на повільному вогні 15-20 хвилин до м'якості капусти. Наприкінці приготування додайте сметану та зелень. Перемішайте та зніміть з вогню.

Поради:

Фарш використовуйте будь-який.

Джерело: ТСН




Похожие новости: