Окупаційна влада хоче перетворити Мелітополь на «трудовий табір» для нелегальних мігрантів

Просмотров: 902
24 червня 2024 12:38
Окупаційна влада хоче перетворити Мелітополь на «трудовий табір» для нелегальних мігрантів

Окупанти планують перетворити Мелітополь на трудовий табір для нелегальних мігрантів

Рашисти перетворили Мелітополь на кишлак, і тепер у місті очікують на прибуття незаконних мігрантів для "перевиховання". Мігрантів з сонячних республік, яких не чекали на болотах Росії або які потрапили туди незаконно, вирішили не депортувати одразу. Вони будуть депортовані після того, як відпрацюють і сплатять за всі соціальні послуги, якими вони скористалися.

  Їх планують відправити на роботу в "нові регіони", до яких рашисти відносять і Мелітополь. 

  Цей план запропонував депутат Віталій Мілонов. Він хоче, щоб мігранти спочатку відпрацювали на території Росії, поки не сплатять за все, що отримали – наприклад, освіту, медичне обслуговування тощо. 

Для мелітопольців це означає нові проблеми, оскільки російський уряд зацікавлений у дешевій робочій силі. Мігрантів, які дотримуються законів і мають реєстрацію, депортувати не будуть, адже це невигідно. Тому до Мелітополя, ймовірно, направлять тих, хто готовий працювати за мінімальну плату.

 Пропозиція Мілонова поки що не стала законом, але хвиля мігрантів з Росії до Мелітополя вже була анонсована. Окупанти обіцяли високі зарплати, щоб заманити азіатів на роботу в регіон.

 




Похожие новости: