«РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» - у ВЦ «Козак-Палац»

Переглядів: 1188

8 грудня 2015 14:55

«РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» - у ВЦ «Козак-Палац» фото
З 24 по 27 грудня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться ярмарок легкої промисловості «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ». Виставка організована Запорізькою торгово-промисловою палатою.

Ярмарок об’єднає близько 60 учасників, серед яких - підприємства легкої промисловості та приватні підприємці з різних областей України.

Тут можна буде придбати ялинкові прикраси та сувеніри, косметику та парфумерію, картини та вироби ручної роботи.

Для малюків та їх батьків відкриється спеціальна експозиція «Планета Дитинства».

В рамках ярмарки «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» відбудеться міжрегіональний фестиваль творчості «Територія Творчості». Майстри різноманітних технік ручної роботи, дизайнери, художники, зможуть продемонструвати свої творчі досягнення відвідувачам виставки. Серед різноманіття робіт Ви зможете вибрати ексклюзивний сувенірний подарунок для рідних та близьких!

Традиційно на стендах учасників у широкому асортименті будуть представлені верхній одяг, сезонне взуття, головні убори, галантерея, домашній текстиль, продукти харчування для святкового столу. Ярмарок «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» у сучасному виставковому центрі «Козак-Палац» надасть чудову можливість придбати всі товари за доступними цінами в одному місці.

Ярмарок у виставковому центрі «Козак-Палац» працюватиме з 24 по 27 грудня, час роботи з 10:00 до 19:00, неділя до 16:00.

Оргкомітет:

тел. (061) 213-50-26, (050) 487-59-61

e-mail: [email protected],

Подробиці на www.expo.zp.ua




Схожі новини: