На телеканалі ТВ-5 з 8 по 14 лютого відбудеться Тиждень кохання

Переглядів: 984

8 лютого 2016 16:48

На телеканалі ТВ-5 з 8 по 14 лютого відбудеться Тиждень кохання фото
Напередодні Дня усіх закоханих, запорізький телеканал TV5 розпочинає Тиждень кохання – трансляцію тематичної підбірки фільмів і передач, присвячених найсильнішому почуттю, а також проведення найчуттєвішого флешмоба для закоханих (відео).

10 лютого о 18:30 у ТРЦ «Аврора» відбудеться флешмоб і конкурс на найдовший поцілунок. Переможці отримають визнання і сертифікат на святкову вечерю на двох у ресторані «Далі». Запрошуємо вас на висвітлення цієї події! Акредитація не потрібна.

12 лютого в ефірі телеканалу вийдуть святкові випуски програм «Ранок з TV5» і «Планшет». Ведучі та гості студій розкажуть, де і як знайти своє кохання, як зберегти пристрасні почуття та не наробити помилок у стосунках. Все, що ви мали б знати, ви отримаєте у святкових випусках, стежте за програмою.

Також протягом тижня кожного вечора глядачі телеканалу зможуть дивитись фільми про кохання з відомими акторами Голівуду, такими як Аль Пачіно, Кемерон Діаз, Ештон Катчер та іншими.

Додаткову інформацію можна знайти тут:

http://tv5.zp.ua

http://vk.com/tv5public

https://www.facebook.com/channeltv5

https://www.youtube.com/user/ChannelTB5

Довідка. Телекомпанія TV5 створена о 09 жовтня 1992 року. Лідер телевізійного ринку Запорізького регіону. Сукупна аудиторія телеканалу становить більше 2,5 мільйонів чоловік. У 2012 році телекомпанія отримала статус регіонального мовника. У 2014-2015 роках було здійснено технічне переоснащення і проведений перехід на повну цифрову сучасну систему телевиробництва.


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: