Запорізька ТПП – офіційний партнер ЄБРР!

Переглядів: 1223

14 грудня 2016 16:16

Запорізька ТПП – офіційний партнер ЄБРР! фото
Запорізька торгово-промислова палата увійшла до мережі центрів підтримки бізнесу ЄБРР, що будуть створені у 15 регіонах України. Відтепер Запорізька ТПП - офіційний партнер проекту ЄС та ЄБРР «EU4Business» у Запорізькому регіоні.

Про це оголошено під час відкриття нового регіонального представництва Європейського банку реконструкції та розвитку у Харкові.
Нову масштабну програму ЄС та ЄБРР EU4Business, спрямовану на допомогу малому та середньому бізнесу, розпочато у травні цього року. Мета ініціативи – підтримати створення робочих місць в українському бізнесі шляхом розвитку малих і середніх підприємств, нових навичок і підтримки їх планів щодо експорту на ринок ЄС з більш ніж 500 мільйонами споживачів.

Така ідея проекту цілком відповідає ініціативам та діяльності Запорізької торгово-промислової палати щодо підтримки малого та середнього бізнесу у регіоні. Спільно з партнерськими організаціями, українськими та зарубіжними експертами, підприємництвом Запорізька торгово-промислова палата планує і надалі працювати над питаннями виходу на світові ринки, підвищенням конкурентоспроможності, розвитку кооперації, обізнаності в питаннях законодавства та технічних вимог до продукції.

Загалом в Україні обрано 14 партнерів у рамках ініціативи EU4Business, на базі яких буде створено мережу центрів підтримки бізнесу. Центри почнуть функціонувати у першій половині 2017 року. Вони відповідатимуть за покращення обізнаності МСП щодо тих можливостей, що існують у рамках ініціативи, та виконуватимуть функцію головних контактних пунктів для малого бізнесу зі всієї країни.




Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: