Варто уваги. Звернення Івана Аносова

Переглядів: 3271

21 грудня 2016 15:10

Варто уваги. Звернення Івана Аносова фото
Шановні співробітники і студенти Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького!

Сьогодення для нашого вищого навчального закладу ставить свої виклики, до яких ми маємо поставитися дуже відповідально. 23 грудня 2016 року прийдімо на виборчу дільницю (аудиторія № 35 навчального корпусу № 1) та зробімо важливий вибір, давши власну відповідь на нагальні питання: якому бути нашому Університетові? Як наш Університет працюватиме далі?

Чимало зусиль – як моїх особисто, так і усього нашого працьовитого, талановитого колективу – було докладено для того, що пишатись нашим Університетом та для того, щоб він був загальновизнаним лідером на освітньому просторі півдня України!

На мою думку, найголовнішим зараз є вміння бачити перспективи, необхідний напрямок для поступального руху вперед і приймати ті рішення, які б дійсно сприяли розвиткові Університету й пануванню атмосфери злагоди, єдності та співпраці у колективі співробітників і студентів.

Ще хотів би наголосити на необхідності врахування традицій нашого колективу, досвіду і напрацювань цілої плеяди високопрофесійних фахівців, знавців своєї справи при формуванні стратегічних напрямів розвитку Університету, підтверджуючи думки, котрі висловлював на зустрічах із виборцями. Вважаю, що настав час для рішучіших кроків уперед, з якими неодмінно краще впорається на посаді ректора нашого Університету – Солоненко А.М. Йому під силу не лише зберегти, а й сприяти активному розвиткові напрацювань усіх ректорів, котрі у певні роки обіймали цю відповідальну посаду. Анатолій Миколайович має відповідний досвід адміністративно-управлінської роботи, справедливо й заслужено користується повагою серед співробітників і студентства як нашого закладу, так і вишів області, країни у цілому. Розумію, що йому буде нелегко виправдати нашу довіру в цей особливо непростий період освітніх реформ і кризових процесів, що мають місце в економіці країни. Однак, саме на Солоненка А.М. покладаю надії, запрошуючи колектив прийти на другий тур виборів і висловити йому підтримку.

Із найкращими побажаннями, Іван Аносов



Схожі новини: