Ходаковський вказав, де бойовики і пропаганда Кремля «прокололись» у своєму скандальному фейку (Відео)

Переглядів: 1181

29 грудня 2018 12:15

Ходаковський вказав, де бойовики і пропаганда Кремля «прокололись» у своєму скандальному фейку (Відео) фото
«Якщо хімічна атака на Донбасі буде, я з’їм свого капелюха», — так прокоментував скандальну заяву бойовиків «ДНР» і російських ЗМІ колишній «секретар радбезу ДНР» Олександр Ходаковський.

На своїй сторінці у Фейсбук він підкреслив, що заяви-лякалки про так звану «хімічну атаку», яку, за версією бойовиків, начебто готує на Донбасі ЗСУ, у сепаратистських джерелах поширюються вже тижнями, та у залякування бойовиків за завданням Кремля ніхто так і не повірив.

«Коли робляться заяви, яким хочуть надати значимості, — вони підкріплюються конкретними заходами практичного спрямування», — написав Ходаковський.

Оскільки бойовики не зробили навіть видимості, що бояться хімічної загрози, то саме на цій бездіяльності і «прокололись» маріонетки Кремля, пояснив Ходаковський.



Олександр Ходаковський підкреслив, що бойовики не спромоглися підкріпити свій фейк навіть найменшими фіктивними заходами, щоб створити видимість приготувань до «загрози», яку самі й придумали. Це, прямо вказав Ходаковський, і видало авторів фейка: не бояться ті, хто знає, що заяви про «хімічну атаку» — це просто «лякалка», яка не має нічого спільного з реальністю.

«Дуже дисонують між собою заяви і те, що з цього приводу не вживається абсолютно жодних практичних заходів. Це нас видає. Де наша цивільна оборона, хімзахист?.. Якщо ми, бовдури, товчемо, російські офіційні представники, російські медіа раз за разом в ефірі говоримо одне, а на практиці не вживаємо жодних дій, … то висновки напрошуються абсолютно однозначні», — визнав Ходаковський.



Источник: 7days-ua.com


Имя:
Ваш комментарий:

Anonim
29 грудня 2018 г. (12:58)
скоро передаст привет захарченко

Схожі новини: