В Україні спрощуються умови ведення бізнесу

Переглядів: 656

30 червня 2019 19:45

В Україні спрощуються умови ведення бізнесу фото

Національний банк врегулював окремі питання здійснення безготівкових розрахунків у національній валюті, що спростить ведення бізнесу в Україні.

Про це йдеться в постанові Правління Національного банку України від 25 червня 2019 року № 83 “Про затвердження Змін до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті”.

Зокрема, йдеться про спрощення в частині розпорядження рахунком завдяки скасуванню вимоги щодо оформлення картки зі зразками підписів. Це суттєво зменшить витрати часу та коштів суб’єктів господарювання на оформлення документів.

Крім того, з метою виконання банками вимог Закону України “Про валюту і валютні операції” щодо валютного нагляду за здійсненням переказу коштів у національній валюті на рахунки отримувачів-нерезидентів передбачена можливість повернення банками без виконання розрахункового документа клієнта-платника, якщо ним не заповнено реквізит “Код країни нерезидента” отримувача.

Джерело: vgolos



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
30 червня 2019 г. (20:15)

пожалуй обоср...ь на радостях. Из тысяч подковёрных, гнусных законов, правил и актов, по которым тебя обложат штрафами, раскатают и заставят закрыться, они что-то там отменили. Мрази вы лицемерные. Надеюсь скоро то время, когда вас упырей, кормить будут таджики и непальцы, и  прочие мигранты. Вот им и будете облегчать ведение бизнеса.))

Жак Непонятко
1 липня 2019 г. (00:14)

Продолжайте, будьте так ласковы, упрощать ещё дальше. То бишь переведите весь энтот текст на понятный и простой русский язык. 

 

Иначе как то незвучно и не понятничко выходит. 

Аноним
1 липня 2019 г. (09:50)

может ты просто еб..м родился и не способен к обучению?


Схожі новини: