Погрожував вбити: працівниця “Водоканалу” постраждала при виконанні службових обов’язків

Переглядів: 370

9 вересня 2023 09:15

Погрожував вбити: працівниця “Водоканалу” постраждала при виконанні службових обов’язків фото

До десяти років позбавлення волі загрожує раніше судимому запоріжцю, який на своєму подвір“ї побив працівницю КП «Водоканал» та відібрав у неї сумку з особистими речами

На залізничному вокзалі "Запоріжжя-1" до працівників поліції за допомогою звернулась 55-річна працівниця водоканалу. Жінка повідомила, що стала жертвою нападу чоловіка, до якого прийшла додому, аби перевірити показники лічильника води. Про обставини події в Комунарському районі повідомив відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

"Власник домоволодіння ознайомився з посвідченням працівниці КП “Водоканал” та дозволив увійти. Але на подвір’ї несподівано став поводитись агресивно: кричати та лаятись. Потерпіла злякалась та намагалась вийти, але виявила, що ворота зачинені. Чоловік наздогнав її, завдав декілька ударів по голові та став погрожувати вбити.

Жінка переконала нападника, що колеги знають, куди вона пішла та її будуть шукати. Після того, як вона пообіцяла не звертатись до поліції, чоловік відпустив її. Собі ж забрав сумку з документами та мобільним телефоном жертви", - інформує відділ комунікацій ГУНП.

Працівники відділу поліції № 4 Запорізького районного управління негайно прибули на місце події та на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 49-річного зловмисника.

За місцем мешкання затриманого правоохоронці виявили та вилучили викрадені речі потерпілої.

8 вересня слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури.

 




Схожі новини: