В Запорізькій області енергетики відновили енергопостачання 11,5 тисяч споживачів

Переглядів: 392

11 вересня 2023 15:40

В Запорізькій області енергетики відновили енергопостачання 11,5 тисяч споживачів фото

Багато роботи цими вихідними було у фахівців ПАТ «Запоріжжяобленерго» на Степногірській дільниці. Загалом протягом п’ятниці – неділі ремонтні бригади повернули світло 4 835 місцевим родинам, що знеструмлювалися через ворожі обстріли.

На іншій прифронтовій території – Оріхівщині – були заживлені ще 162 домоволодіння, чиє енергопостачання переривалося внаслідок пошкодження електрообладнання через бойові дії. Про це повідомляє «Запоріжжяобленерго» на офіційній сторінці у Facebook.

Крім того, енергетики усунули наслідки технологічних порушень в електромережах м. Запоріжжя та Вільнянського районного відділення та відновили енергопостачання загалом 6 000 та 460 абонентів відповідно.

На жаль, через постійні обстріли Степногірської дільниці на сьогоднішній ранок по цій території зафіксовані нові відключення – без світла залишилися 4 271 домівка. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться, щойно це дозволить безпекова ситуація.

Загалом станом на 06:00 11.09.2023 через бойові дії без енергопостачання залишаються 30 192 споживачі у прифронтових територіях Запорізької області: на Оріхівщині, Гуляйпільщині та Степногірській дільниці.

Примітка: через дії окупантів на тимчасово окупованих територіях ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану.

 




Схожі новини: