Призупинено ремонтні роботи в трьох будинках у Запоріжжі

Переглядів: 446

2 серпня 2024 16:19

Призупинено ремонтні роботи в трьох будинках у Запоріжжі фото
Багатоповерхівка по вулиці Кам’яногірська, 6.

  У Запоріжжі в багатоповерхівках по вулицях Камʼяногірська, 6, Запорізька 2а та 2б, які зазнали пошкоджень від російських обстрілів, генпідрядник ТОВ “Міське Будівництво” припинив відновлювальні роботи та ігнорує запити замовника робіт — Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

 Про це 2 серпня повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури Запорізької області.

 Генпідрядник отримав аванс та працював за графіком, проте у квітні кількість робітників зменшилася, темпи виконання робіт знизилися, а в травні-червні роботи взагалі зупинилися.

 "За планом ремонт мали завершити в середині червня на вул. Запорізька 2б, у серпні — на вул. Кам’яногірська, 6, а наприкінці 2024 року — на вул. Запорізька 2а."

 Генпідрядник не пояснив мешканцям будинків причину призупинення робіт і ігнорує запити Служби щодо відновлення будівельних робіт.

"Генпідрядна організація не проводить жодних дій щодо відновлення об’єктів, хоча взяла на себе зобов’язання згідно з умовами укладених договорів," — зазначено у повідомленні.

 Служба заявила про розірвання договору з генпідрядником та пошук нового виконавця:

 "У найкоротші терміни Служба розірве договір з ТОВ 'Міське будівництво', щоб пришвидшити укладання нових договорів з іншими підрядниками."

  Нагадаємо , що мешканці багатоповерхівки по вул. Кам’яногірська, 6, яка зазнала пошкоджень внаслідок ракетного удару РФ 16 січня 2023 року, скаржилися на призупинення відновлювальних робіт. Вони очікували заїхати у відремонтовані квартири в серпні цього року, але житло все ще непридатне для проживання через безлад.




Схожі новини: