У тимчасово окупованому Бердянську подорожчає інтернет-зв'язок

Переглядів: 541

8 листопада 2023 12:05

У тимчасово окупованому Бердянську подорожчає інтернет-звязок фото

Сьогодні зранку одразу два оператори надання інтернет послуг у Бердянську оголосили про підняття цін з 1 грудня.

Оголошені причини для збільшення тарифів достатньо «сумнівні»: «в связи с изменением экономической ситуации, увеличением затрат на обслуживание и оборудование, а также с необходимостью сохранения высокого качества услуг». 

Схоже, що представники провайдерів свідомо ігнорують пропаганду та не дивляться рашистське телебачення, тому що по ньому кожного дня розповідають про «покращення» життя в окупації. Тому про які саме зміни в економічній ситуації йдеться, залишилось невідомим. Про це пише телеграм-канал "Бердянськ сьогодні". 

Окрема тема: збереження високої якості послуг. Про це бердянці можуть розповідати довго і нецензурними словами. Заявлена швидкість не відповідає дійсності, до того ж майже третину часу інтернет-зв'язку просто немає. І це стосується всіх операторів, після підключення від Криму та переходу під тотальний контроль фсб. 

Також оператори зараз проводять «сверку данных» користувачів, при цьому лагідно вимагають рашистський паспорт. Бердянці кажуть, що з нового року  паспорт окупанта - буде обовʼязковою умовою для доступу до мережі.  

З 1 грудня абонентам Онет та Юпітер, які проживають у багатоквартирних будинках доведеться платити від 450 до 700 рублів на місяць. Абонентам у приватному секторі - від 600 до 850 рублів. Абонентам з інших населених пунктів від 620 до 670 рублів. 
Абонентам Юпітера у селах Азовське, Старопетрівка та Новопетрівка доведеться платити від 620 до 870 рублів.




Схожі новини: