Історія кохання Лілії Ребрик і Андрія Дикого: відбила чоловіка в іншої і через пів року зіграла весілля

Переглядів: 451

10 листопада 2023 17:00

Історія кохання Лілії Ребрик і Андрія Дикого: відбила чоловіка в іншої і через пів року зіграла весілля фото

Між закоханими не одразу спалахнула іскра, тож це не було коханням з першого погляду.

Українська телеведуча Лілія Ребрик та її чоловік, танцівник Андрій Дикий, прожили у шлюбі вже майже 12 років.

Знаменитості вважаються однією з найміцніших пар в українському шоубізнесі. Вони живуть в злагоді та гармонії, виховують двох доньок та чекають на народження третьої дитини.

Однак роман Лілії та Андрія починався доволі несподівано. На момент знайомства обоє вони перебували у стосунках, коли ж Дикий закохався, то Ребрик хотіла лише приятелювати.

Як пара познайомилася: Ребрик хотіла лише дружби, а Дикий закохався

Вперше пара познайомилася на турнірі з бальних танців,  де Ребрик була ведучою, а Дикий – учасником. Однак по-справжньому доля звела Лілію та Андрія 2011 року на проєкті "Танці з зірками". Ведуча брала участь у шоу як зіркова гостя, а Дикий був професійним танцівником. Лілія згадувала, що Андрій їй здався симпатичним, однак вона не закохувалася в нього з першого погляду.

"Я подивилася на нього і... Ні, не закохалася з першого погляду і не зомліла від його неземної краси, хоча він і здався мені дуже симпатичним", - жартувала знаменитість.

Тим не менш, хоч Лілія і не закохалася в танцівника з першого погляду, але на паркеті хотіла танцювали лише з ним. Ведуча навіть просила продюсерів шоу, щоб її не ставили ні з ким іншим в пару. Як говорила знаменитість, вона хотіла перемогти і була впевнена, що саме з Андрієм їй це вдасться. Окрім того, ведуча віджартовувалася, що їй гарно звучать їхні прізвища – Дикий і Ребрик.

"Після проб з різними партнерами (Дикий був серед них), я прийшла до керівництва й сказала , що хочу танцювати з Диким. На що мені кажуть: "Ти що, закохалася?". Я кажу: "Дуже смішно!". Видно, вони ще тоді щось знали... А ми пручалися. Мені ще дуже подобалося поєднання прізвищ "на паркеті Дикий Ребрик". Обидва спортсмени. Обидва знаємо, що таке перемога. Обидва вміємо працювати. Обидва вміємо йти до своєї мети", - ділилася ведуча.

На паркеті їм приписували роман. Сама ж Ребрик говорила, що вони з Диким дуже добре приятелюють. Ведуча переконувала танцівника, що справжня дружба між чоловіком та жінкою існує. На що Дикий ще тоді дав Ребрик зрозуміти, як насправді до неї ставиться.

"Це ти з ними дружиш, а вони з тобою – ні. Я ось не збираюся з тобою дружити", - говорив танцівник ведучій.

Початок стосунків пари та як вони заради одне одного пішли від колишніх партнерів

Роман Лілії та Андрію почали приписувати ще тоді, коли вони були учасниками "Танців з зірками". Щоправда, самі ж стосунки закоханих почалися одразу після проєкту.

Через тиждень після фіналу "Танців з зірками" Ребрик запросили стати ведучою фестивалю. Оскільки нещодавно відгримів танцювальний проєкт, де вона посіла друге місце, їй запропонували станцювати з Диким. Перед поїздкою на фестиваль Андрій та Лілія зустрілися в одному з ресторанів, після вечері в якому й почалися їхні стосунки.

Щоправда, і ведуча, і танцівник на той момент перебували у стосунках. Лілія мала бойфренда, а Андрій був одружений із танцівницею Іриною. Заради одне одного пара пішла від попередніх партнерів.

Як зізнавалась сама Ребрик, вона не вважає, що хтось із них розлучник. Лілія говорила, що вони дорослі люди та зробили свій вибір.

"Я не відчувала себе розлучницею, тому що у чоловіка є свої очі. Ми всі робимо свідомі кроки. Нам не 16 років. Не було ніякого сенсу когось відбивати. Це життя. Я знаю, що просто зустрілися дві половинки", - розповідала Ребрик в інтерв'ю "Зірковому шляху".

Гучне весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Пара довго не затягувала з тим, щоб офіційно стати чоловіком та дружиною. Вже влітку 2011 року Дикий освідчився Ребрик, у листопаді вони подали документи до РАЦСу. Закохані одружилися 23 грудня 2011 року.

"Наш розпис - це не спонтанне рішення. Андрій освідчився ще влітку. Заяву до РАЦСу ми подали 7 листопада, чесно чекали на свою чергу", - поділилася ведуча.

Весілля Дикий та Ребрик не планували робити гучним. Щоправда, їхні друзі влаштували їм сюрприз. Вони запросили до РАЦСу гостей, серед яких були і журналісти. Врешті, про весілля ведучої та танцівника дізналася вся країна.

"Ми спочатку не планували робити весілля, хотіли просто розписатися, але коли зайшли до РАЦСу, здивувалися кількості присутніх гостей і камері. Виявилось, що це мої подружки зробили нам з Андрієм сюрприз, саме вони продумали ритуали з рушником, шампанським і голубами. Звичайно, нам було приємно", - пригадувала знаменитість.

Діти Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Закохані вже понад 10 років живуть у щасливому шлюбі та вважаються однією з найміцніших пар в українському шоубізнесі.

Подружжя виховує двох доньок та чекає на поповнення в родині. Старшу доньку Діану Лілія Ребрик народила 30 серпня 2012 року. Нині дівчинці 11 років.

Через п'ять років після народження первістка ведуча знову стала мамою. 30 квітня 2018 року у подружжя народилася друга донька, яку вони назвали Поліною. Нині дівчинці 5 років.

Знову через п'ять років після народження другої дитини знаменитість оголосила про третю вагітність. Андрій Дикий та Лілія Ребрик чекають на народження дівчинки.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: