У Запорізькому районі двоє чоловіків напали та пограбували водія маршрутки

Переглядів: 381

14 листопада 2023 11:22

У Запорізькому районі двоє чоловіків напали та пограбували водія маршрутки  фото

На кінцевій зупинці громадського транспорту у селі Івано-Ганнівка Запорізького району двоє чоловіків напали на таксиста

13 липня двоє чоловіків - 29-річний мешканець Запоріжжя та 37-річний житель Вільнянська - напали на 64-річного водія маршрутного таксі сполученням «Запоріжжя – Івано-Ганівка» та спричинили йому тілесні ушкодження. Крім того, забрали з автомобіля гроші потерпілого в сумі 1500 гривень. Чоловік кликав на допомогу, тож правопорушники припинили свої злочинні дії та втекли з місця події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Також поліцейські з’ясували, що в інший день старший з фігурантів біля кінцевої зупинки у селі Івано-Ганнівка стріляв у бік автомобіля, в якому на той час перебував потерпілий.

Правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів та вилучили речові докази злочинних дій.

Нападникам вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Крім того, старшому за віком фігуранту ще повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства  (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Одного з підозрюваних арештовано, наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу іншому. Досудове розслідування триває.




Схожі новини: