Підтримка кращих: міська влада відновлює стипендіальну програму для студентів мелітопольських вишів

Переглядів: 415

18 листопада 2023 09:00

Підтримка кращих: міська влада відновлює стипендіальну програму для студентів мелітопольських вишів фото

У наступному році найкращі студенти з числа вимушено переміщенних осіб будуть отримувати стипендії Мелітопольського міського голови.

Про таке рішення своєї команди повідомив міський голова Іван Федоров під час “прямого ефіру”.

- Ми будемо підтримувати найкращих студентів, давати їм додаткові можливості для того, щоб вони могли реалізувати себе, могли отримувати нові знання, могли себе легше почувати у тій складній ситуації, у якій ми усі опинилися, - зазначив Іван Федоров і привітав  мелітопольців з Міжнародним днем студентів.

Також Іван Федоров повідомив про підписання договору про спільне втілення проєктів між мелітопольським ТДАТУ і Уппсальським аграрним університетом (Швеція), який входить до ТОП-5 аграрних вишів світу.

- Це дає, по-перше, обмін студентами, а по-друге, можливість під'єднатися до найкращих практик, - зазначив очільник Мелітополя. - Впевнений, у наступному році зможемо розширити перелік університетів, з якими будемо кооперуватися.

Але найбільше, що вдається — я впевнений, після після звільнення Мелітополя кращі європейські університети зможуть відкривати свої підрозділи в нашому деокупованому Мелітополі.

Матеріал підготовлений у рамках проєкту «Відбудуємо Мелітопольську громаду разом», який підтриманий грантом Української Асоціації Медіа Бізнесу.




Схожі новини: