Тепловики усунули аварію, через яку понад сто будинків були без тепла

Переглядів: 365

21 листопада 2023 09:00

Тепловики усунули аварію, через яку понад сто будинків були без тепла фото

Старт опалювального сезону у нашому місті фізично не може пройти без аварій. Причина тягнеться роками – зношені труби, що не мінялися десятиріччями.

Про це заявив у телеграм-каналі секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"І все ж місто підготувалося до опалювального сезону більш якісно, ніж раніше. Показник - відносно невелика кількість поривів (на третину менше, ніж у минулому році та у 2 з половиною рази менше, ніж в позаминулому)", - зазначив Анатолій Куртєв.

За словами очільника Запоріжжя, один з таких поривів на мережах, які йдуть від котельні, що обслуговує Олександрівський район та Південний мікрорайон, вже усунуто. На будинки подано теплоносій і на ранок (21 листопада. - АМВ) вони мають бути з опаленням. У Південному мікрорайоні, до речі, в будинках стало тепло ще вчора ввечері.

"Ліквідація аварій на інших мережах триває. Щоб швидше дати людям тепло, тепловики працюють цілодобово. Так буде і далі, попри комендантську годину. Загалом на цей час з опаленням 100% комунальних закладів соціальної сфери і 97% будинків", - повідомив Анатолій Куртєв.

На відсутність тепла в квартирах скаржилися багато містян. Вони також повідомляли в соцмережах, що до деяких керуючих компаній неможливо було дозвонитися.

Якщо у вас в будинку ще немає тепла, залишайте повідомлення на сайті контакт-центру 15-80.

Фото з сайту Запорізької міської ради




Схожі новини: