Рашистські артобстріли спричинили пошкодження в електромережах прифронтових територій у Запорізькій області

Переглядів: 296

15 грудня 2023 12:36

Рашистські артобстріли спричинили пошкодження в електромережах прифронтових територій у Запорізькій області фото

Через ворожі обстріли на Гуляйпільщині без світла залишились 486 споживачів

Вчора рашистські артобстріли спричинили нові пошкодження в електромережах прифронтових територій, на Гуляйпільщині без світла залишились ще 486 споживачів. Через складну безпекову ситуацію оперативно відновити їх енергопостачання ми не мали змоги, втім, щойно з’явиться можливість, аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Наразі електрики також працюють над відновленням енергоживлення 1117 осель на Оріхівщині, 200 домоволодінь на території обслуговування Запорізького РЕМ та 2000 родин у м. Запоріжжя, що були знеструмлені сьогодні вранці внаслідок технологічних порушень.

Вчора бригади "Запоріжжяобленерго" завершили роботи з відновлення живлення мешканців Новомиколаївщини, що були знеструмлені минулої ночі, та повернули світло ще 168 родинам.

Також енергетики усунули низку технологічних порушень, що протягом минулої доби та цієї ночі мали місце в електромережах, у тому числі – внаслідок несприятливих погодних умов, та заживили 2806 абонентів у м. Запоріжжя та близько 2,9 тисяч родин та юридичних осіб у 10 населених пунктах Запорізького району.

Станом на 09:00 15 грудня без енергопостачання залишаються 28436 споживачів у 67 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).




Схожі новини: