У Запоріжжі відремонтували дорогу, яка кілька років була вщент розбита

Переглядів: 344

18 грудня 2023 22:45

У Запоріжжі відремонтували дорогу, яка кілька років була вщент розбита фото

Коммунальники відремонтували вулицю у Шевченківському районі Запоріжжя

Проїзд по вулиці Солідарності з обох боків відкрили ще на початку грудня. Хоча погодні умови іноді підводили, завдяки злагодженій роботі працівників КП "Елуаш" ремонт дороги, як повідомляв департамент муніципального управління міської ради, завершено у заплановані строки.

Сьогодні на оновленій вулиці побував секретар міської ради Анатолій Куртєв.

- За півтора місяці наші комунальники повністю привели вулицю Солідарності до ладу, - повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За його інформацією, стан вулиць Шевченка і Солідарності було найболючішим питанням для мешканців Шевченківського району.

- Через дії недобросовісного підрядника ці вулиці кілька років поспіль стояли вщент розбитими, а транспортний рух по ним залишався практично паралізованим.

Проблема не вирішувалася протягом трьох років. І от зараз, за підтримки депутатського корпусу, комунальники «ЕЛУАШу» трохи більше, ніж за півтора місяці, відновили вулицю Солідарності.

На вулиці Шевченка цього року через велику кількість корегувань проєкту такої можливості не було, тому наразі для зручності людей ми створили там поки що тимчасові умови для проїзду.

Що стосується недобросовісного підрядника та посадових осіб, які наробили людям стільки біди, то, за даними обласної прокуратури, їм вже повідомлено про підозру, - поінформував Анатолій Куртєв.

Джерело: сайт Запорізької міської ради




Схожі новини: