Як швидко приготувати зимовий салат з 4 інгредієнтів: з курячою печінкою та морквою по-корейськи

Переглядів: 381

10 січня 2024 19:30

Як швидко приготувати зимовий салат з 4 інгредієнтів: з курячою печінкою та морквою по-корейськи фото

Впродовж зими особливо важливо балувати себе різноманітними салатами, що допомагають організму відновлювати енергію під час холодів.

Пікантний салат з курячої печінки та моркви по-корейські складається всього з чотирьох бюджетних інгредієнтів та підходить як для щоденного вживання, так і на урочистий стіл.

Як приготувати зимовий салат з курячої печінки та моркви по-корейськи

Інгредієнти

Куряча печінка — 300 г

Морква по-корейськи — 100 г

Мариновані огірки — 2 шт.

Цибуля — 1 шт.

Майонез — 1−2 ст. л.

Сіль, перець — на власний смак

Приготування

Почистить цибулю, розділіть на дві частини та кожну з них наріжте пір'ям.

Покладіть цибулю у пательню з олією та обсмажте до золотистої скоринки. Під час підсмажування можна додати невелику кількість цукру, щоб цибуля карамелізувалася.

Поставте на плиту каструлю з водою та доведіть її до кипіння.

Підсоліть воду та покладіть у неї заздалегідь промиту курячу печінку.

Дочекайтеся, щоб вода знов закипіла та проваріть печінку після цього протягом 8 хвилин на середньому вогні.

Дістаньте з води відварену печінку та наріжте смужками.

Також, смужками, наріжте огірки. Що позбавити їх від зайвої рідини, перед тим як класти в салат, дайте їм полежати на паперовому рушнику.

Також на паперовий рушник можна викласти підсмажену цибулю, таким чином вона позбавиться від зайвого жиру.

Поєднайте всі інгредієнти, посоліть, поперчіть, додайте майонез та ретельно перемішайте.

Смачного!

Джерело: NV




Схожі новини: