«Поцики». Блогерка поділилася рецептом студентського фаст-фуду
11 січня 2024 13:05
Не знаєте чим здивувати неочікуваних гостей чи що швидко зготувати на вечерю, тоді ця страва — точно для вас. Готується вона дуже легко.
Блогерка та учасниця телешоу Мастер шеф 12 Мирослава Пекарюк поділилась рецептом поциків. Це страва з сосисок, вафель та картопляного пюре, що відома багатьом з дитинства та студентських років. Вона не лише відмінно смакуватиме на домашній вечері, а чудово підійде як перекус, закуска на свято чи сімейне застілля.
Як приготувати поцики
Інгредієнти:
Картопляне пюре
Сосиски
Вафельні коржі
Сирі яйця
Спосіб приготування:
1. Зваріть улюблене домашнє картопляне пюре, посоліть, додайте молока та вершкового масла. Тоді ще теплим розмастіть його на вафельний корж тонким шаром. Потім покладіть туди сосиски і згорніть все у рулет. Розріжте отриману «ковбаску» на шматочки довжиною близько 3 сантиметрів.
2. В окремій посудині збийте яйця і занурте в них отримані майбутні поцики, щоб вони повністю їх огорнули. Далі викладіть їх на розігріту пательню з олією і обсмажте декілька хвилин з усіх сторін, щоб утворилася хрустка скоринка. Смачного.
Джерело: NV